За нас

 

1

„Виста-Г” ООД е фирма с дългогодишен опит в производството и доставката на висококачествени как найти работу в краснодаре твърди горива.
Сред основните продукти, които нашата компания предлага са:

•    Дървесен чипс;
•    Дървесни пелети;
•    Дървени въглища;
•    Каменни въглища;
•    Еко торфени брикети;
•    Дървен материал за индустриални и строителни нужди;

Нашите продукти са с високо качество. При направените тестове в независима лаборатория се потвърждават добрите стойности на показателите им.

Едни от основните предимства, което ни правят сигурен партньор са: навременните доставки, изключително добрите цени, качественото обслужване и наличието на фирмен транспорт

.
„Виста-Г” ООД разполага със собствена база, намираща се в град Пловдив, както и с логистичен център и док, разположени в гр. Измаил, Украйна. Това позволява фирмата да осъществява не само сухопътни, но и речно-морски доставки.

Накратко за нашите продукти и техните предимства:
Дървесните пелети, които можете да откриете при нас са екологично чист продукт. Изработени са от 100% раздробена трупна дървесина, без слепващи вещества и при изгаряне не образуват шлака. Диаметърът им е 6 мм и се предлагат в разфасовки от 15 кг. Сертификат за качество можете да откриете в графа дървесни пелети.
Дървесният чипс също е изработен от 100% трупна дървесина в два варианта – калиброван и некалиброван. За създаването на дървесен чипс се използва иглолистен и широколистен дървен материал. Имате избор между покупка в насипно състояние или биг бег.

„Виста-Г” ООД предлага също и дървени въглища в различни разфасовки, изработени от 100% широколистен дървен материал.

Сред гамата ни от продукти ще откриете и еко торфни брикети, които отговарят на нормативните уредби казино онлайн игровые автоматы играть на ЕС, не съдържат сяра и са екологично чист продукт.
Предлагат се още каменни въглища и дървен материал, подходящ за строителни нужди и заготовки на палети.
Повече информация за продуктите ни, можете да откриете в техните страници.
Нашите продукти са подходящи, както за индивидуални клиенти, така и за предприятия с производствени цели.