Еко торфни брикети

3655

„Виста-Г” ООД доставя ЕКО торфни брикети в цялата страна и в чужбина. Компанията разполага със собствен док и логистичен център в Украйна, гр. Измаил и предлага възможност за доставка чрез речно-морски транспорт.
Еко торфните брикети са екологично чист продукт и при изгаряне не вредят на околната среда, защото не съдържат сяра и не отделят вредни емисии при изгаряне. С тези си качества отговарят на нормативните уредби на ЕС. Използват за отоплението на всякакъв тип сгради и промишлени нужди.
Освен със своята икономичност и качества по отношение запазването на околната среда, торфните брикети намират и широко приложение в различни условия. Например, подходящи са за всякакъв вид градска горяща пещ, където могат да се прилагат директно. Отоплителната им енергия може да бъде ценен заместител на традиционните средства, използвани с тази цел. Също така намират индустриално приложение и са чудесен помощник за добива на електричество.
Торфните брикети срещат висок интерес и почва за употреба, както на вътрешния пазар, така и на световния , където % използваемост на този вид „гориво” е в пъти по-голям, отколкото в момента е в България (въпреки, че интересът към този вид гориво нараства все повече).
За качествата на еко торфните брикети и свойствата им при употреба може да се потвърди от направените изследвания в авторитетна лаборатория
Торфните брикети предлагани от нашата компания са изследвани по различни показатели, представяйки се положително по всички критерии:

Предлагат се в разфасовка – 20кг чували или бигбег

844103_orig

 

 

 

 

 

Document-page-001 Document-page-002